menu

O nama

Jedna smo od najuspješnijih privatnih zdravstvenih ustanova u Bosni i Hercegovini. Osnovani 2002. godine, punih 21 godinu uspješno se bavimo zbrinjavanjem pacijenata.

Zdravstveni center S medico
S+Medico Bijeljina

Specijalističko zdravstveni centar S+Medico je jedna od najuspješnijih privatnih zdravstvenih ustanova u Bosni i Hercegovini. Osnovana 2002. godine, punih 17 godina uspješno se bavimo zbrinjavanjem svih pacijenata, kojima je neophodna stručna medicinska pomoć. Pružamo usluge ljekara skoro svih specijalnosti, koji preglede i dijagnostiku obavljaju vrhunskim uređajima najnovije generacije i u veoma prijatnom ambijentu. Pored toga raspolazemo sa preko 1200 kvadratnih metara prostora obezbjeđenog isključivo za parking pacijenata naše ustanove.

Među prvima u Republici Srpskoj smo ušli u ugovorni odnos sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i 2009. godine osnivamo prvi tim porodične medicine. Danas u našoj ustanovi registrovano je preko 8.500 osiguranika, u 4 tima porodične medicine.

Medicinu rada smo osnovali 2012. godine, a danas smo jedan od lidera na tržištu Bosne i Hercegovine. Ljekarska uvjerenja za posao, vozače itd. svakodnevno radimo u našoj ustanovi. Pored toga radimo sistematske preglede kako manjih ustanova, tako i velikih sistema, koji broje preko 1500 zaposlenih.

Posjedujemo najsavremeniju hematološku i biohemijsku laboratoriju.

U sklopu našeg Centra nalazi se i apoteka sa obezbjeđenim parkingom.

Intenzivno smo usresređeni na dobrobit i korist svih naših pacijenata, te svakom od njih pružamo individualan tretman. Bez obzira o kojem se zdravstvenom stanju radi, sigurnost i zadovoljstvo pacijenata glavni su prioriteti.

Povjerenje
Povjerenje
Naš tim uključuje iskusne doktore, medicinske sestre i druge zdravstvene radnike koji su posvećeni pružanju najbolje usluge našim pacijentima.
Strucnost
Stručnost
Težimo kontinuiranoj edukaciji svih zaposlenih, kako bi bili u prilici da svakodnevno jačaju svoju ekspertizu.
Moderna oprema
Moderna oprema
Pratimo najnovija dostignuća i koristimo najsavremenije aparate koji omogućuju brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju.
Posvecenost
Posvećenost
Svakodnevno radimo na stalnom poboljšanju kvaliteta i sigurnosti u svim oblastima našeg djelovanja.
 
Zdravstveni center S medico
Recenzije
Vaše mišljenje nam je veoma važno. O kvalitetu i stručnosti Specijalističkog centra S+Medico govore brojni zadovoljni pacijenti kojima smo pomogli na putu do njihovog izliječenja i cjelokupnog životnog zadovoljstva.
Dr Petričević - šta reći nakon 11 godina? Od prvoga dana izuzetna osoba i ljekarka! Toliko dobijenog ohrabrenja, razumijevanja, razmišljanja, toplog i smirenog razgovora i uloženog truda nisam dobila od niti jednog ljekara nikada!
Spomenka, pacijent
Jako zadovoljna s cjelokupnom uslugom, od zakazivanja termina do pregleda i razgovora s doktoricom. Izrazito ljubazno i profesionalno osoblje, veoma pristupačni, prilagodljivi i najbitnije ljubazni i dragi. Iskreno preporučam!
Rada, pacijent
Prezadovoljan sam uslugom u S Medico klinici. Od samog interijera i ugođaja do osoblja, sve same pohvale. Bio sam na pregledu kod doktora Radovanovića koji je bio jako ljubazan i profesionalan. Definitivno za preporuku :)
Goran Dragić, pacijent
Kod dogovora za termine izrazito ljubazni. Zaposleni na recepciji takođe za svaku pohvalu. Doktorka Mirjana i njena medicinska sestra predivni ljudi, naročito sestra koja ima nevjerojatno puno strpljenja i saosjećanja prema pacijentu.
Milutin, pacijent
Nakon sistematskog pregleda preko RiTE bila sam izuzetno zadovoljna. Podstaknuta tim iskustvom, majci sam preporučila tim porodične medicine dr Danijele Blagojević. Svaka čast S+Medico, čuvajte ovako divne ljude za doktore!
Vedrana, pacijent
Moj prvi izbor za sistematski pregled. Vrlo ljubazni, susretljivi, rado objasne meni nepoznate medicinske termine. Sve pohvale osoblju, povoljnom cijenama pregleda, te izuzetno stručoj i temeljnoj dr Jeleni Cvijetinović.
Elvedina Pajić, pacijent
S+Medico © 2023 | Sva prava zadrzana.
Powered by limun.co